Kedves látogató!

Köszöntelek a weboldalamon. Perdiák Andrea vagyok és 2018. január 07-én férjemmel, Farkas Lajossal közösen indítottam el a tachográf tanácsadói vállalkozásomat. 

A közigazgatásban eltöltött évek alatt rájöttem, hogy a fuvarozással foglalkozó cégeknek segítséget tudok nyújtani abban, hogy a Vezetés és Pihenő időkkel kapcsolatos szabályokban eligazodjanak és a gyakorlatban is jogszabályoknak megfelőlen végezzék tevékenységüket. 

Amire büszkék vagyunk, hogy ügyfélkörünk minimális marketing menedzseléssel, leginkább ajánlások útján alakult ki. Jelenleg 40 cégnek intézzük a tachográf és sofőrkártya letöltéseket, kiértékeléseket, illetve az éves oktatásokat. Partnereinknek semmi teendője ezzel kapcsolatban, mivel a munkát önállóan, határidőket figyelemmel kísérve elvégezzük és az adatokat online megküldjük.

Az éves kötelező oktatásokat Farkas Lajos szervezi és tartja meg, aki a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen végzett Védelmi igazgatási szakon. Diploma munkáját a Vezetés és Pihenőidők szabályairól írta.